top of page

Een nieuwe start....

Een sprong in het diepe. Zo voelt het echt nu ik deze stap gezet heb. En er komt heel wat bij kijken voor het zover is. Mezelf ontwikkelen en opleiden, weer huiswerkopdrachten maken, oefenen, oefenen en oefenen, logo en naam bedenken, website maken, folders en visitekaartjes, administratie opzetten en steeds maar weer toetsen of ik op het juiste pad ben. Mijn pad.... En wat is mijn pad dan eigenlijk.

Ik wil vitaal en met natuur verbonden leven en anderen inspireren om dat ook te doen. Want na jaren zoeken en ontdekken weet ik nu hoe ongelofelijk goed dat voelt. Die ervaring gun ik iedereen. Daarom heb ik mijn baan als ecoloog opgezegd en ben ik naast politieke activiteiten voor dieren, natuur en milieu, mijn eigen coachingpraktijk begonnen. Nu de nieuwe website online staat is het tijd om dit met jullie te delen. Twijfels zijn er ook, wie zit te wachten op nog een coach, op mij als coach en ik heb wel 5 verschillende domeinnamen geregistreerd voor ik koos voor Natuurlijk Fit Leven - Coaching. Toch spring ik in het diepe. Naast leefstijl en vitaliteitscoach ben ik natuurcoach en voedingsadviseur. Ben je nieuwsgierig geworden? Op Natuurlijkfitleven.nl kun je me ontdekken en kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Ik heb er vooral ook heel veel zin in. Met mensen in de mooie natuur lopen en hen te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen pad. Wie wil dat nou niet?

En dan nu m'n logo!81 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Σχόλιο


Ben erg trots op je! Ik heb gezien en meegemaakt hoe hard je moest werken om zover te komen. En respect voor het lef om een goeie baan, die je zo'n 30 jaar hebt gehad, op zij te zetten. En dit alles voor hetgeen jij graag doet en veel energie van krijgt. Natuurlijk een hele stap en een sprong in het diepe. Maargoed, no guts no glory! Ik ben er van overtuigd dat je hier wat moois en een succes van kan maken! Go for it!!


Liefs je Hans

Μου αρέσει
bottom of page